Original Hot 60

Begin
20:00
Looptijd
60 min
Datum
7 okt.
Beschikbaarheid
Beschikbaar

Deze les is een 1-uursversie van de Original Hot (methode bikram). Korter en lichter is dit een uitermate interessante les voor hen die afwisseling willen met de 90-minutenversie.

In deze yogales van Home of Yoga stretch en versterk je de spieren in het gehele lichaam, verbetert de bloedsomloop en werking van organen en klieren, kalmeert het zenuwstelsel en verbetert de concentratie.

Deze eeuwenoude wetenschap van zelfzorg brengt vitaliteit, gezondheid en gemoedsrust. Ook deze verkorte les vindt plaats in onze verwarmde zaal.

Francesca Thompson

Docent


Locatie

Home of Yoga

Ruimte: Yogazaal

Vughterstraat 234

5211 GP 's-Hertogenbosch

Plan je route
Loading...

Je docent

Francesca Thompson

Docent

Francesca is opgeleid als muzikant voordat ze naar yoga kwam. Of beter gezegd, yoga kwam naar haar toe, in 2010 schoorvoetend, niet verwachtend dat het haar of haar leven zo volledig zou veranderen. Ze deed in 2013 de bikramyoga docentenopleiding en voltooide in 2018 de Iyengar Yoga docentenopleiding in Amsterdam. Francesca studeert bij Sherie van den Wijngaard en geeft les op verschillende scholen in Nederland. Ze is dankbaar dat ze een leraar en een pad heeft gevonden en dat ze anderen kan dienen door middel van yoga.