Original Hot 75

Begin
18:00
Looptijd
75 min
Datum
11 aug.
Beschikbaarheid
Beschikbaar

Deze les is net iets korter dan de Original Hot (methode bikram). Korter is dit een uitermate interessante les voor hen die iets lichters en korter willen dan de 90-minutenversie.In deze yogales van Home of Yoga stretch en versterk je de spieren in het gehele lichaam, verbetert de bloedsomloop en werking van organen en klieren, kalmeert het zenuwstelsel en verbetert de concentratie.

Deze eeuwenoude wetenschap van zelfzorg brengt vitaliteit, gezondheid en gemoedsrust. Ook deze verkorte les vindt plaats in onze verwarmde zaal.

Rick Holtman

Docent


Locatie

Home of Yoga

Ruimte: Yogazaal

Vughterstraat 234

5211 GP 's-Hertogenbosch

Plan je route
Loading...

Je docent

Rick Holtman

Docent

In 2008 begon Rick met het beoefenen van yoga. Na het proberen van verschillende yogavormen begon hij in 2013 met bikramyoga. De vaste serie houdingen gaven hem de mogelijkheid om elke les te groeien in zijn practice, terwijl hij tegelijkertijd volledig in het hier en nu kon zijn.

In 2020 heeft hij zich laten opleiden tot yogadocent, zodat hij anderen kan inspireren en motiveren in hun yogapractice. Rick ziet yoga als een oneindig proces waarin je de mogelijkheid hebt de beste en meest eerlijke versie van jezelf te zijn.

Naast yogadocent is Rick actief als gitarist voor diverse artiesten en is trainer in de traditionele handboogsport.